OM LØBET

Kort fortalt
Lokale foreninger i Ringparken er gået sammen om at afholde et stort motionsløb for alle borgere i Slagelse. Beboerne har arrangeret løbet i samarbejde med en lang række civilsamfundsaktører. Løbet er åbent for alle. Det sker lørdag d. 18. april 2020 med løbsstart kl. 10.00.


Alle kan være med – gå eller løb
Slagelse Løber er et motionsløb hvor alle kan være med – ung som gammel. der er både mulighed for at gå og løbe. Der er to ruter på henholdvis 2,5 km og 5 km. Der er løbenr. med chip så alle kan få deres nøjagtige tid.


Vi løber for at gøre en forskel
I forbindelse med afholdelse af motionsløb bliver der indgået aftale med lokale virksomheder. Alle donationer går direkte til Red Barnet Ungdom’s lokale arbejde i Slagelse. Alle virksomheder kan støtte med et sponsorat pr. deltager. Så kom og vær med jo flere deltagere jo flere indtægter til en god sag.


Vi vil have hele Slagelse med – skoleforløb
Forud for motionsløbet har styregruppen planlagt skoleforløb for tre 6. klasser på Marievangsskolen i samarbejde med den lokale atletik klub, Slagelse Delta Atletik. Skoleforløbet skal medvirke til at have fokus på sundhed og at eleverne stifter bekendtskab med foreningslivet. Klasserne træner frem mod motionsløbet d. 18. april, hvor de også vil deltage. Der er seks undervisningsforløb frem mod løbet.


Slagelse Løber lørdag d. 18. april: